Impresum

Prangl Gesellschaft m.b.H.

Josef-Prangl-Straße 8
A-1230 Wien

Tel.: +43 (0)5 0995
Fax: +43 (0)5 0995 - 11033

E: office@prangl.at 

Matični broj tvrtke: 126986 w / HG Wien
PDV ID: ATU 19101308

Tvrtka je član WKO NÖ, OÖ, K, ST, TI
Iznajmljivanje građevinskih strojeva i opreme
Cestovni prijevoz robe

Detaljne informacije na stranici wko.at 

 

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije (dokumenti PDF) dostupne za preuzimanje kreirala je tvrtka TDKv - Dienstleistungen für Kranvermieter, & Arbeitsbühnenvermitter, Tabellbücher für Kranvermieter, Mietkataloge für Arbeitsbühnenvermieter, Bad Meinberger Straße 1, D-32758 Detmold, www.TDKv.com


Upute za uporabu

Sadržaj na www.prangl.com (i www.prangl.at) zaštićen je autorskim pravima. Svakakva uporaba, bilo koje vrste, može se odvijati samo uz prethodno pismeno odobrenje. Iz navedenog je isključena samo privatna uporaba.


Pravna obavijest

Sadržaj ove internetske stranice služi samo kao opća informacija; ne preuzimamo odgovornost za njegovu ispravnost, cjelovitost i aktualnost.
Internetska stranica sadržava i poveznice na vanjske internetske stranice na čije oblikovanje ili sadržaj nemamo utjecaj i za koje stoga ne preuzimamo nikakvu odgovornost.


Google Analytics

Ova internetska stranica koristi uslugu internetske analize Google Analytics tvrtke Google Inc. (Google). Usluga Google Analytics koristi takozvane kolačiće, tekstualne datoteke koje se spremaju na vaše računalo i omogućuju analizu vaše upotrebe internetske stranice. Podaci koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove internetske stranice (uključujući vašu IP adresu) prenose se na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo pohranjuju. Tvrtka Google ove će podatke upotrijebiti za procjenu vaše upotrebe internetske stranice, za sastavljanje izvješća o aktivnostima na internetskoj stranici za operatora internetske stranice i za pružanje drugih usluga u vezi s aktivnošću internetske stranice i korištenjem interneta. Tvrtka Google također može prenijeti ove podatke trećim stranama ako to zahtijeva zakon ili ako treće strane obrađuju ove podatke u ime tvrtke Google. Tvrtka Google ni u kojem slučaju neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima tvrtke Google. Instalaciju kolačića možete spriječiti postavljanjem programske opreme preglednika. Međutim, željeli bismo naglasiti da u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije ove internetske stranice. Korištenjem ove internetske stranice izjavljujete da pristajete na obradu podataka koje je o vama prikupila tvrtka Google na gore opisani način i u gore navedenu svrhu.


Uporaba dodataka društvene mreže Facebook 

Ova internetska stranica koristi dodatke s društvene mreže facebook.com, kojom upravlja tvrtka Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD (Facebook). Ako posjetite našu internetsku stranicu putem takvog dodatka, uspostavit će se veza s poslužiteljima društvene mreže Facebook i dodatak će biti prikazan na internetskoj stranici putem poruke u vašem pregledniku. Na poslužitelj tvrtke Facebook će se prenijeti podaci koje ste od naših internetskih stranica posjetili. Ako ste prijavljeni preko računa društvene mreže Facebook, društvena će mreža Facebook dodijeliti te podatke vašem osobnom Facebookovu korisničkom računu. Ako koristite funkcije dodatka (npr. klik na gumb "Sviđa mi se" ili slanje komentara), ove su informacije vidljive i na vašem Facebookovu računu, što možete spriječiti odjavom prije upotrebe dodatka. Za više informacija o prikupljanju i korištenju podataka putem društvene mreže Facebook, vašim pravima u vezi s tim i opcijama za zaštitu vaše privatnosti, pogledajte informacije društvene mreže Facebook o zaštiti podataka.


Direktor:

Mag. Christian Prangl

TvrtkaDržavaPDV ID
Prangl Familien-PrivatstiftungAustrija 
Prangl Holding Ges.m.b.H.Austrija 
Prangl Gesellschaft m.b.H.AustrijaATU19101308
Prangl Immobilien Ges.m.b.H.AustrijaATU56941028
Toman Schwertransporte und Kranverleih GmbHAustrijaATU15415209
Prangl Hungaria KftMađarskaHU10862089
Prangl Immobilien Hungaria KftMađarskaHU13999773
Prangl Slovenija d.o.o.SlovenijaSI68323573
Prangl Immobilia d.o.o.SlovenijaSI71640827
Prangl Hrvatska d.o.o.HrvatskaHR79265820543
Prangl Immobilien Slovakia s.r.o.SlovačkaSK2022419839
PRANGL d.o.o.Bosna i Hercegovina202772110002
Prangl Srbija d.o.o.Srbija21827240

 

Koncept i dizajn

MMCAGENTUR für digitale Kommunikation GmbH
Kaiserin Elisabeth-Straße 1
A-2340 Mödling
www.mmcagentur.at

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.