Kontakt

Sustavi za prijevoz teških tereta

Za cestovne prijevoze teškog tereta i s tim povezana visoka osovinska opterećenja na raspolaganju su vam razni sustavi za transport teškog tereta, koji se koriste principom klatne osovine. S pomoću ovih modulskih sustava raspolažemo gotovo neograničenim mogućnostima. Pojedini se moduli mogu po želji kombinirati u uzdužnim i poprečnim smjerovima. Dodatno vam stoje na raspolaganju ravne platforme, elementi za prijevoz cisterni ili bagera i toranjski adapteri u različitim izvedbama. Naše kombinacije za transport teškog tereta dostupne su kao prikolice ili poluprikolice.

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Tehničke specifikacije za sustave za prijevoz teškog tereta

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.