Kontakt

PSK - Specijalne dizalice

Naše specijalne dizalice oduševljavaju svojom iznimnom kompaktnom konstrukcijom i iznimnom okretnošću. Zahvaljujući minimalnim visinama prolaza i ukupnim dužinama, mala gradilišta i primjena u zatvorenom ne predstavljaju nikakav problem. Dodatna su prednost brzo vrijeme postavljanja i vrlo dobra nosivost u svakom položaju ruke. Naše specijalne dizalice mogu se milimetarski precizno prilagoditi okolnostima na licu mjesta.

Tehničke specifikacije

Vrsta dizaliceEco              Oznaka proizvođača           Maksimalna nosivostGlavna rukaMaksimalna dužina sustavaPreuzimanje datoteka
PSK 40-AC 40-1 City40 t31,2 m44,2 mDownload
PSK 45 AC 3.045-1 City50 t31,2 m44,2 mDownloadVideo ansehen
PSK 55-AC 55 City55 t40,0 m53,8 mDownload
PSK 70-AC 70 City70 t52,0 m66,0 mDownload

 

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.