Naša priznanja

Našim strankama nudimo kompetentno i rješenjima orijentirano izvođenje usluga.

To zahtijeva stalan i dosljedan fokus na kvaliteti. Podrazumijeva se da uvijek postavljamo nove standarde i nudimo najvišu razinu kvalitete i sigurnosti. O uspjehu ovog pristupa svjedoče brojni certifikati i potvrde. Neprestano nastojimo postavljati nove standarde.

Državna priznanja

Savezni grb dodjeljuje Savezno ministarstvo ekonomije, obitelji i mladih u skladu s člankom 68 Trgovačkih propisa tvrtkama koje su pružile iznimne usluge austrijskom gospodarstvu i drže vodeću i općenito cijenjenu poziciju u cijeloj zemlji u svojem gospodarskom sektoru. Tvrtka Prangl Gesellschaft m. b. H. dobitnik je ove državne nagrade od 1982. godine.

Green Building

Oko 40 % konačne potrošnje energije u Europi odvija se u zgradama. Građevinski sektor prepoznat je kao ključno područje u Zelenoj knjizi Komisije o energetičkoj učinkovitosti. Cilj programa „Green Building“ jest predstaviti i iskoristiti postojeći potencijal gospodarske učinkovitosti u uredskim i poslovnim zgradama diljem EU-a. Ulaskom u program „Green Building“ tvrtke dokazuju svoju ekološku pionirsku ulogu.

Austria´s Leading Companies

WirtschaftsBlatt, KSV1870 i PwC Austria od 1997. dovode na vrh popisa poslovne uspješnosti domaće tvrtke i vodeće austrijske tvrtke svrstavaju u tri kategorije. Tvrtka je Prangl od samog početka u skupini velikih igrača (godišnja prodaja više od 50 milijuna eura). Redovito uključivanje na ovu ljestvicu potvrđuje put kojim je tvrtka Prangl krenula prema održivoj kvaliteti usluga.

ISO 9001

EN ISO 9001 međunarodno je valjana norma koja definira kriterije za implementaciju sustava upravljanja kvalitetom - s ciljem osiguravanja kontinuiranog poboljšanja korporacijskih stručnih značajki i s tim povezanog kontinuiranog povećanja zadovoljstva stranki. Tvrtka Prangl obvezala se poštivati ​​ove normativne zahtjeve i na taj način pokazuje potpunu orijentaciju prema strankama.

ISO 14001

EN ISO 14001 definira međunarodno valjane kriterije za provedbu sustava upravljanja okolišem. Tvrtka Prangl bilježi i analizira širok spektar utjecaja na okoliš s obzirom na moguće potencijale za poboljšanje i omogućuje da se oni pretoče u nadzor unutarnjih procesa. Nadalje, sustav upravljanja okolišem osigurava poštivanje svih zakonskih i službenih obveza koje se odnose na tvrtku.

ISO 45001

Kao jedna od prvih tvrtki u svojoj branši, tvrtka je Prangl dobila certifikat prema ISO 45001, koji opisuje zahtjeve za suvremenim, operativnim sustavom upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu. U tvrtki Prangl uvjereni smo da se ovim novim standardom i modelom "PDCA" (Plan – Do – Check – Act), ideji sigurnosti i aktivnoj prevenciji nesreća pridaje odgovarajuća važnost.

SCCP

Samo tvrtke koje pružaju dokaze o posebno visokim standardima u području zaštite na radu i zaštite okoliša imaju pravo koristiti certifikat SCCP (Safety Certificate Contractors for Petrochemicals). Sigurnost ljudi i okoliša ima apsolutni prioritet u pružanju bilo koje tehničke usluge. Sve poslovnice i usluge tvrtke Prangl imaju certifikat SCCP.

Great Start!

Kao obiteljska tvrtka, Prangl se fokusira i na izučavanje naučnika. To je već prepoznala istraživačka mreža „Great Place To Work“ i dodijelila certifikat „Great Start!“. Mladima želimo i dalje pružati utemeljenu i predanu obuku i što bolje ih integrirati u svakodnevni radni život. Neki od naših pripravnika sada su kod nas na rukovodećim položajima

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.