Kontakt

Prikolica za prijevoz lopatica

S pomoću naših prikolica za prijevoz rotorskih lopatica, koje se mogu produžiti do 4 puta, možemo sigurno i učinkovito transportirati rotorske lopatice za vjetroelektrane duljine veće od 80 metara. Zahvaljujući najnovijim tehničkim značajkama u pogledu tehnologije upravljanja i mogućnosti povećavanja duljine, naše prikolice za prijevoz lopatica rotora predstavljaju najmoderniju tehniku u ovom segmentu. Dodatne osi, koje je moguće pričvrstiti prema potrebi, dodatno povećavaju raspon primjene

Priložene tehničke specifikacije namijenjene su pregledu. Za detaljnije tehničke informacije obratite se svojem odgovornom nadzorniku, jednoj od naših podružnica ili upotrijebite polje za kontakt na našoj internetskoj stranici.

Tehničke specifikacije za prikolice za prijevoz lopatica

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.