Kontakt

Samohodne prikolice

Za prijevoz teškog tereta nudimo i samohodne module za težak teret. Njihov hidrostatički pogon jamči bestupanjsku, bestrzajnu vožnju čak i u najtežim uvjetima. Samohodna vozila pretežno se koriste pri izgradnji elektrana i drugih postrojenja. Ne koriste se samo za prijevoz nego i za precizno pozicioniranje velikog i teškog tereta. Univerzalna mogućnost kombiniranja u uzdužnom i poprečnom smjeru omogućuje i integraciju osovina modula bez vlastitog pogona te time nudi najveću moguću prilagodljivost.

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Tehničke specifikacije za samohodne prikolice

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.