Kontakt

Specijalne čelične konstrukcije

U kombinaciji s našim sustavima hidrauličkih dizalica ili sustavima za podizanje i pozicioniranje, zahvaljujući posebnoj čeličnoj konstrukciji, moguće je podizati teret na predviđene visine, a da na samom mjestu izvođenja radova nije potrebna izgradnja čelične konstrukcije. Premošćivanje podizanja preuzima specijalna čelična konstrukcija. U modularnom se sustavu pojedini elementi stupova i čeličnih nosača mogu međusobno naizmjence kombinirati. Time se osigurava precizno postavljanje tereta na bilo kojoj visini. Predmontaža prije početka rada povećava fleksibilnost i omogućuje pripravnost u najkraćem mogućem vremenu.

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Tehničke specifikacije za specijalne čelične konstrukcije

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.