Kontakt

Niskopodna poluprikolica

Glavno područje primjene niskopodnih poluprikolica je prijevoz građevinskih strojeva, bagera na kotačima, brodova, čeličnih i betonskih konstrukcija i sl. Na raspolaganju su utovarne površine s minimalnim utovarnim visinama i udubljenjima za kotače u čvrstoj ili teleskopskoj izvedbi. Hidrauličko izjednačavanje osovine odnosno zračni ovjes osiguravaju izvrsna vozna svojstva. Hidrauličko prisilno upravljanje u kombinaciji s daljinskim upravljanjem u svakom trenutku – i pri vožnji unatrag – nudi dobru sposobnost manevriranja.

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Tehničke specifikacije za niskopodne poluprikolice

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.