Kontakt

PHP - Portalne dizalice

Hidrauličke portalne dizalice koriste se svugdje gdje se tradicionalne mobilne dizalice ne mogu koristiti zbog ograničenih prostornih uvjeta. Ako se upravlja teretima u uskim prostorima, mogu se kombinirati hidrauličke portalne dizalice različitih dimenzija i kapaciteta podizanja. Naše se portalne dizalice sastoje od minimalno dvaju višestrukih teleskopskih hidrauličkih podizača, tračnog sustava, nosača i različitih mjesta sidrenja. Kako bi se teret mogao pomicati u poprečnom smjeru, po izboru se na portalne nosače mogu montirati hidraulički sustavi za podizanje i pozicioniranje. Time se jamči precizno pozicioniranje tereta.

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Tehničke specifikacije za PHP - portalne dizalice

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.