Kontakt

PVS - Sustavi za podizanje i pozicioniranje

Već pri izgradnji piramida koristili su se sustavi za podizanje i pozicioniranje. Danas se hidraulički sustavi za podizanje i pozicioniranje koriste svugdje gdje se težak teret mora pomicati u ograničenim prostornim uvjetima. Najčešća su područja primjene premještanje industrijskih postrojenja, transformatora ili proizvodnih strojeva, a naši se hidraulički sustavi za podizanje i pozicioniranje mogu koristiti u ravnini s tlom ili na velikim visinama. Ako je potrebno premostiti šahtove ili pomicati preko podova s malom nosivošću, postoji mogućnost dopunske upotrebe nosača i postolja za skele. Zahvaljujući hidrauličkom agregatu s električnim napajanjem, sustav se bez oklijevanja može koristiti u zatvorenim prostorima.

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Tehničke specifikacije za PVS - sustavi za podizanje i pozicioniranje

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.