Kontakt

Stroj za prijevoz lopatica

Kada je riječ o prijevozu lopatica rotora vjetroelektrana na planinska i šumska područja, stroj za transport lopatica prava je oprema. Gdje god se ne mogu koristiti konvencionalni kamioni, koristimo samohodni stroj za prijevoz lopatica rotora. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i posebnim značajkama, taj je stroj međunarodno jedinstven u svojoj klasi. Stroj za transport krila osobito je prikladan za prijevoz iznimno velikih i teških lopatica rotora. Njime možemo vrlo lako pomicati i težine do 25 tona, što i u svijetu predstavlja posebnu specijalnost. Adapter odgovara svim vrstama lopatica, stoga je njegova uporaba vrlo fleksibilna.

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Tehničke specifikacije za stroj za prijevoz lopatica

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.