Kontakt

Transporter za tračna vozila

U Austriji posjedujemo jedinstven sustav za prijevoz tračnih vozila. Utovar se odvija preko za to posebno izrađenih rampi. Zahvaljujući niskim utovarnim visinama i ravnim kutovima utovara koji iz toga proizlaze, tračna se vozila uz pomoć vitla mogu bez problema natovariti odnosno istovariti. Sustav se može koristiti kao prikolica ili kao poluprikolica te se može prilagoditi pojedinim dužinama vagona. Iznimno niske utovarne visine transportera za tračna vozila omogućuju jednostavan prijevoz tračnih vozila viših od četiri metra.

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Tehničke specifikacije za Transporter za tračna vozila

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.