Tražite li svoj posao iz snova? Radujemo se vašoj prijavi!

Želite li otkriti svoje talente i mogućnosti te ih iskoristiti na najbolji mogući način? Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u promicanju individualnih vještina i omogućiti vam promjene i razvoj.

Postupak prijave u tvrtki Prangl bio je iznimno profesionalan. Od prvog trenutka osjećao sam se jako dobro, kao da sam već dio ekipe.
Martin ProprentnerDigital Transformation Officer

Iza scene

Naši vas stručni zaposlenici vode na putovanje kroz njihov svakodnevni rad u tvrtki Prangl. Prepustite se inspiraciji!

Mi stvaramo budućnost!

Provirite u uzbudljiv svijet naše tvrtke i pogledajte čime se sve bavimo. Naš kratak videozapis omogućuje vam da na nekoliko minuta pogledate svijet našim očima i daje vam početni pregled našeg iznimnog radnog portfelja.

1:40 min
Zašto tvrtka Prangl?
Okvirni uvjeti
Timski duh
Perspektive
Razgovor za posao
Razlozi za prijam
Prijavite se odmah

Be Prangl

Svojim zaposlenicima nudimo perspektivu, kvalitetu i mogućnost razvoja. Dugogodišnje iskustvo i radni staž kod nas pronalaze potrebno priznanje.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.