Naš način zahvaljivanja

Kako se priča o uspjehu tvrtke može nastaviti desetljećima?
Uz snažnu robnu marku za naše kupce i s izvrsnim timom zaposlenika. U tome je inovativna snaga, kreativnost i profesionalna kompetencija kojom se potvrđujemo na tržištu. Uz formate robne marke našeg poslodavca "BePrangl" našem timu svakodnevno vraćamo zahvalnost.

  • Ravnoteža između posla i života
  • Socijalni dodaci

Rad od devet do pet stvar je prošlosti. Živimo u sadašnjosti, a razmišljamo o budućnosti.

Ljudski uvjeti rada

Zbog toga se uvijek trudimo svoj rad učiniti što fleksibilnijim i prilagoditi ga individualno potrebama naših stranaka i naših zaposlenika.

Naš fleksibilni model radnog vremena stvara najbolje okvirne uvjete za ispunjavanje zahtjeva različitih odjela i istovremeno uzimajući u obzir osobne potrebe naših zaposlenika.

Mislim da su naši dani obljetnice i naš fleksibilni model radnog vremena najbolji jer mi omogućuju stvaranje dobre ravnoteže.
Alexandra FleischerUpravljanje zdravljem, okolišem, sigurnošću i kvalitetom

Puno nam znači dobrobit naših zaposlenika. To nije samo uzrečica nego to pokazujemo i atraktivnim materijalnim dodacima:

Mobilan rad

Svojim zaposlenicima, nakon savjetovanja s njihovim direktorom, nudimo mogućnost rada na daljinu ili djelomično od kuće.

Snižena cijena ručka

Na većim lokacijama našim zaposlenicima nudimo ručak po povoljnim uvjetima. Zaposlenici na manjim lokacijama za to dobivaju financijsku potporu.

Mjesta za parkiranje

Kod nas živce i vrijeme štedite već ujutro. Na svojim lokacijama imamo vlastita parkirna mjesta, pa vam više vremena ostaje za važnije stvari.

Dva dodatna dana odmora

Kao obiteljskoj tvrtki, 24. i 31. prosinca nam puno znače. Stoga ta dva dana prepuštamo svojim zaposlenicima za provođenje vremena s obitelji.

Zajedničke aktivnosti

Podržavamo izlete u okviru tvrtke, dane za skijanje i druge zabavne aktivnosti.

Obiteljski dani

Partneri i djeca su dobrodošli! Jednom godišnje u tvrtki otvorimo vrata za kulinarski i aktivan dan s našim obiteljima.

Sport i zdravlje

A nakon posla u sportsku opremu - i tijekom hladnog treninga u našim poslovnicama ili tijekom trčanja tim tvrtke Prangl je uvijek uz vas!

Radna odjeća

Našim vozačima i zaposlenicima u radionicama pružamo širok raspon radne odjeće - a i čistimo je.
Naše dobrovoljne socijalne beneficije stvaraju idealan okvir za uspješan rad i zajedničko življenje.
Martin Wolfsgruber-StügerSlužba za upravljanje prodajom

Iza scene

Naši vas stručni zaposlenici vode na putovanje kroz njihov svakodnevni rad u tvrtki Prangl. Prepustite se inspiraciji!

Mi stvaramo budućnost!

Provirite u uzbudljiv svijet naše tvrtke i pogledajte čime se sve bavimo. Naš kratak videozapis omogućuje vam da na nekoliko minuta pogledate svijet našim očima i daje vam početni pregled našeg iznimnog radnog portfelja.

1:40 min
Zašto tvrtka Prangl?
Okvirni uvjeti
Timski duh
Perspektive
Razgovor za posao
Razlozi za prijam
Prijavite se odmah

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.