Kontakt

PLH - Sustav hidrauličkih dizalica

Ako se podiže težak teret, svladavaju velike visine podizanja ili tradicionalne dizalice dođu do ruba svojih mogućnosti, postoji cjenovno povoljna alternativa: sustav hidrauličkih dizalica. Sustav hidrauličkih dizalica sastoji se od upravljačke jedinice, hidrauličkih agregata, hidrauličkih dizalica, sredstava za vezanje te mjesta vezanja. Ovisno o zadatku, raspoloživa je i dodatna oprema. Sustavi hidrauličkih dizalica mogu se kombinirati i s drugim sustavima za premještanje. Ako se dodatno upotrebljava sustav za pomicanje, teret se osim podizanja i spuštanja može pomicati i vodoravno. Ako se pri postavljanju sustava hidrauličkih dizalica ne raspolaže prikladnom čeličnom konstrukcijom, može se podignuti prilagodljiva čelična skela.

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Tehničke specifikacije za PLH - sustav hidrauličkih dizalica

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.