Kontakt

Inženjering

Uz raznolik portfelj usluga, naši visokospecijalizirani odjeli za planiranje (opremljeni najnovijom programskom opremom CAD) zaokružuju našu korporativnu strategiju usmjerenu na kupca.

Se

Rado ćemo vam pružiti podršku u ranoj fazi planiranja preliminarnim studijama i studijama izvedivosti. Što je prije stručnjak za dizanje, transport ili logistiku uključen u planiranje projekta, to će stvarni zadatak na licu mjesta bolje proći. Na temelju svojeg dugogodišnjeg iskustva sposobni smo razviti individualni koncept za svaki zadatak, ponuditi alternativno rješenje i savjetovati o cjelokupnom procesu. Pritom prije početka projekta provjeravamo sve specifične zahtjeve. Na taj način optimiziramo potencijal stvaranja vrijednosti i podržavamo vas u osiguravanju vrijednih konkurentskih prednosti već u fazi planiranja.

Bez obzira na to je li riječ o planu podizanja ili studiji rute, točno planiranje i priprema pojedinačnih zadataka jednako su nam prirodni kao i njihova nesmetana provedba. Naši iskusni logistički stručnjaci detaljno provjeravaju specifične zahtjeve za svaki projekt i osiguravaju optimalan pristup. Većina našeg planiranja temelji se na posjetima gradilištima odnosno rutama. U studijama za poslove podizanja faktori poput pritiska na tlo, izbočenja, ometajući rubovi itd. imaju značajan utjecaj na projektni proces. U slučaju prijevoznih studija odabrana se ruta pažljivo provjerava za prikladnost. Naši odjeli za planiranje također simuliraju polumjere zavoja i prijevozne rute, i to s posebno prilagođenom programskom opremom. Čak se i nezgodni prolazi mogu unaprijed analizirati milimetarskom preciznošću.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.