Kontakt

Mobilne platforme

Mobilne samohodne platforme osobito su prikladne kada se u oskudnim prostornim uvjetima mora pomicati težak teret u jednom komadu. Maksimalna nosivost do 120 tona omogućuje pomicanje bez ikakvih poteškoća. Izvrsnu i preciznu sposobnost manevriranja ponajprije osigurava platforma koja se može okretati i pomicati u svim smjerovima za 360°. U kombinaciji s izrazito kompaktnim dimenzijama one jamče optimalnu okretljivost. Prednosti naših mobilnih samohodnih platformi zaokružuju i brza pripravnost te odlična stabilnost.

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Tehničke specifikacije za PTP - transportne platforme

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.