Kontakt

PTRK - Teleskopske dizalice na gusjenicama

Teleskopske dizalice na gusjenicama objedinjuju prednosti teleskopskih dizalica i dizalica na gusjenicama. Vozna postolja na gusjenicama omogućuju izvrsnu sposobnost kretanja zahtjevnim terenima i odličnu sposobnost manevriranja. Osim toga, dizalicom se može precizno pomicati teret. Zahvaljujući kombinacijama s prednostima teleskopskih dizalica (kratko vrijeme postavljanja, jednostavan transport, promjenjivi sustavi ruku), ove su dizalice iznimno učinkoviti podizni strojevi.

Tehničke specifikacije

Vrsta dizaliceEcoOznaka proizvođačaMaksimalna nosivostGlavna rukaMaksimalna dužina sustavaPreuzimanje datoteka
PTRK 100-LTR 1100100 t52,0 m71,0 mDownload
PTRK 180-GTC-1800EX180 t60,0 m83,0 mDownload
PTRK 200-GTC-2000200 t60,0 m83,0 mDownload

 

Navedene tehničke specifikacije služe samo za pregled. Za detaljnije tehničke informacije obratite se odgovornom savjetniku u nekoj od naših podružnica ili nam se obratite preko našeg internetskog obrasca za upit.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.