Od male tvrtke do jedne od vodećih europskih tvrtki ovog sektora u Europi.

Ono što je prije više od 55 godina počelo s iznajmljivanjem dizalica i teškim prijevozom, danas je europska, visokospecijalizirana tvrtka u sektoru transporta, dizanja i logistike - sa 16 lokacija u šest zemalja i ukupno gotovo 700 zaposlenih.

U službi naših stranki i partnera radimo od 1965. godine. Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva, uporabe najmodernijih tehnologija, ciljanog školovanja naših suradnika i naše opsežne sposobnosti savjetovanja postali smo međunarodno vodeća tvrtka u ovoj branši. Naše osobne ambicije u gotovo 50 godina povijesti tvrtke dovele su do toga da možemo povezati industrijske i korisničke kompetencije i pružiti potrebnu stručnost za svaki segment. Od osnivanja tvrtke razvili smo se u jednog od vodećih europskih igrača.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.