Naša vizija

Ambiciozne ciljeve može se bolje postići uz pomoć pouzdanih partnera.

Naš je glavni svakodnevni zadatak pomicanje tereta i osoba. Naše su temeljne kompetencije iznajmljivanje pokretnih dizalica i radnih platformi te izvođenje specijalnih prijevoza i prijevoza teškog tereta. U tim područjima osiguravamo prilagođena rješenja kroz sveobuhvatan niz usluga iz jednog izvora. Najbolja rješenja pronalazimo stručnošću - u svim područjima naših svakodnevnih aktivnosti. Kao međunarodna obiteljska tvrtka, u središtu su našeg razmišljanja sigurnost, pouzdanost i partnerstvo. Održivost i kvaliteta rukovanja za nas nisu pomodne riječi, ali oblikuju naše postupke - svaki dan. Profitabilnost je vaš cilj, usluga je naše rješenje.

ONO ŠTO NAM JE VAŽNO!

Prilagodena Rješenja

Naš moto: Individualno i 24/7.

Mi za vas razmišljamo u drugačijim dimenzijama i za svaki zadatak stvaramo individualne koncepte. Naša rješenja nisu samo raznolika i inovativna, već prije svega ekonomična. U središtu su naših napora opsežni savjeti i najbolja moguća briga.
Sve na jednom mjestu

Naše projekte odrađujemo po principu ključ u ruke.

Uz našu bogatu ponudu usluga, sve važne dijelove projekta, tj. cijeli logistički lanac, možemo ponuditi s jednog mjesta. Imate samo jedan kontakt s kojim komunicirate. Time već od početka uklanjamo sve moguće probleme koji bi se mogli pojaviti na različitim razinama komunikacije.
Sigurnost

Sigurnost na prvom mjestu - predviđanje je obvezno.

Sigurnost i zdravlje igraju sve važniju ulogu u suvremenom svijetu obavljanja poslova. Kod nas sigurnost na radu ima najviši prioritet. Kod nas ekonomski dobitak nikad neće imati prednost pred dobrobiti ljudi koji su u posao uključeni. Kao tvrtka koja ima certifikat SCCP i ISO 45001, živimo za sigurnost.
Održivost

Odgovorno u budućnost.

Danas je važnije nego ikad ponašati se održivo. Kao obiteljska tvrtka toga smo jako svjesni. Naš je glavni prioritet što bolje uštedjeti resurse. Ali također nastojimo održavati dugotrajne odnose s našim strankama, dobavljačima i suradnicima.
Stručna osposobljenost

Uspjeh uz pomoć obrazovanih zaposlenika.

Za vas želimo biti brzi, prilagodljivi, kreativni i učinkoviti. Kvalifikacije naših zaposlenika to omogućuju. Veliku važnost pridajemo činjenici da su naši timovi - bez obzira na to je li riječ o savjetima, planiranju ili izvršenju - uvijek u toku.
Sigurnost u dogovoreno

Držimo svoju riječ.

Za nas sigurnost u dogovoreno nije samo prazna fraza. Razvojem naše tvrtke, koja postoji već više od 50 godina, dokazali smo da se naše stranke na nas uvijek mogu osloniti. Ono što obećamo, bit će ostvareno.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.