Lipanj 2015

100. Tramvaj Manchester

Javni prijevoz u Manchesteru proslavio je isporuku stotog tramvaja "M5000".
Država:Austrija / Engleska
Mjesto:Beč / Manchester
Razdoblje:lipanj 2015. godine
Nadzornik:Roberto Giuffrida

Izazov

Poseban prijevoz 4-osovinskim tegljačem

Prvi je tramvaj isporučen iz Beča u Manchester prije pet i pol godina. Kao i tada, tvrtki je Prangl povjerena cjelokupna logistika za isporuku 100. tramvaja. Kako bi tramvaj isporučili na Queens Road u Manchesteru, 4-osovinski tegljač i posebna prikolica za šinska vozila morali su prijeći više od 1800 kilometara (uključujući otprilike 400 kilometara morem).

Naše rješenje

Sveobuhvatan koncept prijevoza

Kao dobavljač cijelog asortimana usluga, tvrtka se Prangl nije brinula samo o cestovnom prijevozu, već i o otpremi cjelokupnog prijevoza trajektom od luke Rotterdam do luke Hull. Odatle se na kotačima nastavilo do središta Manchestera. Zbog velike važnosti za lokalne prijevozničke tvrtke, dvojica vozača tvrtke Prangl bila su opremljena iPadima kako bi pošiljatelju i primatelju duž rute mogli slati snimke prijevoza uživo.

Stručnjaci za šinska vozila

Kao u slučaju svih 99 tramvaja prije, i ovaj je specijalni prijevoz izveden na potpuno zadovoljstvo svih uključenih. Tvrtka je Prangl, naime, dobro opremljena za logističke zadatke ove vrste. Dokaz toga su bezbrojni uspješni prijevozi tračnih vozila. Ista vrsta tramvaja kao u Manchesteru koristi se i u drugim europskim metropolama poput Kölna, Rotterdama i Stockholma. Stručnjaci za prijevoz iz tvrtke Prangl radili su i na nekim od tih odredišta.

Tvrtka Prangl također promovira željeznički promet, čak i ako tvrtka Prangl uopće ne koristi tračnice. Go green! Drive yellow!
Roberto GiuffridaInterna prodaja / raspoređivanje

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.