Travanj 2017

Agrana

Za rutinsko održavanje dijelovi postrojenja Agrana morali su biti privremeno zatvoreni.
Država:Austrija
Mjesto:Pischelsdorf
Razdoblje:travanj 2017. – svibanj 2017. godine
Nadzornik:Markus Stangl

Izazov

Izazov za teleskopske dizalice, viličare i radne platforme

Tvrtka Prangl kod rutinskog održavanja postrojena Agrana pružala je pomoć s do deset strojeva istovremeno. Za razne radove podizanja u različitim dijelovima postrojenja za obradu etanola bile su na raspolaganju dizalice koje teže 60 i 70 tona. U radu su ih podržavali viličari, zglobne, teleskopske i škaraste radne platforme te teleskopski viličar s osobljem.

Naše rješenje

Precizan rad operatora dizalica u žutom

Tvrtka Prangl je na području postrojenja Agrana morala obaviti mnogo posla. Središnji događaj ovogodišnjeg zaustavljanja proizvodnje sigurno je bilo teško mijenjanje bubnja za sušenje koji je težio 51 tonu. U vrlo uskim razmjerima (između postojećih zgrada) trebao je podići stari bubanj i postaviti novi. Zahvaljujući dobrom planiranju i preciznom radu operatora dizalica, oba delikatna podizanja savršeno su obavljena.

Pomicanje niskopodnim vozilom

Stari bubanj za sušenje velikom je dizalicom premješten izravno na poluprikolicu tvrtke Prangl i pomaknut za 200 metara. Odande ga je premjestila teleskopska dizalica koja teži 220 tona. Sljedeći dan pažljivo je podignut novi bubanj, koji teži 51 tonu, čime je mogla početi ponovna montaža postrojenja.

Svakodnevna koordinacija između stranke i tima Prangl

S obzirom na to da je za obustavu radova bilo planirano samo devet dana, bilo je vrlo važno nastaviti točno prema koordiniranim planovima rada. Dnevna koordinacija između stranke i tima tvrtke Prangl bila je tako uspješna da su svi radovi završeni prema rasporedu i na zajedničko zadovoljstvo svih strana. Još jednom stručnjaci tvrtke Prangl dokazali su da uspješno pomiču svijet svojih stranaka!

Sa svakim izazovom rastemo.
Markus StanglProdaja / savjetovanje

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.