Lokalne vijesti

Što ima novo? Ovdje ćete pronaći najnovije informacije iz pojedine države.
Na pravom ste mjestu - jednim klikom do najzanimljivijih domaćih projekata i vijesti.

DIGITALIZIRANO U NOVU POSLOVNU GODINU ... I BOLJU BUDUĆNOST

Krajem poslovne godine, koja je završila 31. srpnja 2021., došli smo do važne prekretnice u Pranglu.

Uz pomoć poslovnog programa EPOS napravili smo veliki iskorak prema potpunoj digitalizaciji našeg poslovanja.

Spomenuti program proizvod je njemačke tvrtke Matusch, s kojom uspješno surađujemo dugi niz godina. Način i tijek našeg rada sada su optimizirani i znatno racionalniji, pa možemo brže, lakše i učinkovitije obavljati zadatke. Većinu poslovnih procesa pratimo digitalno, a ključne podatke razmjenjujemo na zajedničkoj platformi. Proces uvijek započinjemo transparentnom komunikacijom s kupcima, pregledom dostavljenih ponuda i potvrdama narudžbi. Standardizirano i jasno komuniciramo s operativnim timom na terenu, a radne naloge, transportne dokumente, otpremnice i druge dokumente šaljemo isključivo elektroničkim putem.

Većina kupaca vrlo je zadovoljna elektroničkim prijemom dokumenata odmah nakon usluge. Digitalizacija je stoga također važan doprinos kvaliteti poslovanja u našoj tvrtki. Tiskani dokumenati, koji su u prošlosti od nas zahtijevali mnogo vremena i novca, a istodobno bili opterećenje za zaposlenike i, ne manje važno, prema okolišu, svakim danom postaju sve udaljenije sjećanje. Vrlo smo zadovoljni prelaskom na digitalno poslovanje jer je značajno pridonio većem zadovoljstvu naših zaposlenika i kupaca.

Vrlo smo zahvalni zaposlenicima koji su s istim žarom i pozitivnom energijom sudjelovali u projektu digitalizacije, bez obzira na posao, dob ili obrazovanje, na trudu u uvođenju i korištenju novog poslovnog sustava. Ušteda vremena koju pruža digitalno poslovanje, međutim, donosi im priliku i prilike za razvoj još neotkrivenih potencijala i stjecanje novih vještina.

U novoj poslovnoj godini planiramo i nadogradnju tehničkog dijela poslovanja i održavanje naših strojeva. Uspostavljeni programi i dugogodišnje iskustvo kolega iz grupe Prangl i poslovnih partnera iznimni su. Zato su pred nama velike mogućnosti.

Zadovoljstvo zaposlenika i kupaca ide ruku pod ruku, pa kad god pomaknemo naš svijet u Pranglu, pomaknemo i Vaš svijet.

#Pomičemonašsvijet #Pomičemovašsvijet

Pelješki most

Pranglov tim ponosno i uspješno sudjeluje u izgradnji pristupnih cesta pelješkog mosta više od godinu dana

 

Nakon tri godine izgradnje, izvođači su spojili glavni most, a svečani događaj možete vidjeti u ovom prekrasnom videu.

https://youtu.be/yXVJGxCOu2U

Kada bude dovršen, most će zaobilaziti granične prijelaze sa susjednom Bosnom i Hercegovinom, a Hrvatska će s njim konačno biti u potpunosti povezana. Naravno, posao još nije dovršen. S kamionom, teleskopskom i utovarnom dizalicom naši visokostručni djelatnici u ovom zahtjevnom i opsežnom projektu svakodnevno marljivo i precizno rade kako bi uspješno i u najkraćem mogućem roku dovršili radove na četiri različite lokacije (nadvožnjak, most i dva tunela). Najveći izazov i najteži dio projekta su, zbog uzastopnog smještaja na trasi, tunel Polakovica, Stonski most i tunel Supava, no uvjereni smo da će i ovaj izazov biti odrađen profesionalno. Kad tunel Polakovica bude uspješno probijen, surađivat ćemo i s drugim našim strojevima, poput teleskopskih viličara i zglobnih i škarastih dizala. Veselimo se danu kada ćemo vas moći pozvati da se vozite preko mosta.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.