Listopad 2015

Austria´s Next Topmodel

Tvrtka Prangl je bila istaknuti statist u epizodi tekuće sezone "Austrijski sljedeći top model".
Država:Austrija
Mjesto:Beč
Razdoblje:listopad 2015. godine
Nadzornik:Andreas Wagner

Izazov

Kandidati i kandidatkinje su zbog tvrtke Prangl mogli lebdjeti

I ove godine Melanie Scheriau, Michael Urban, Papis Loveday i Bianca Schwarzjirg traže najljepše lice u Austriji. 20 kandidata borilo se za pobjedu od sredine rujna. Kao jedan od brojnih izazova, tvrtka je Prangl osigurala radnu platformu i tako stavila djevojke i dječake na kušnju.

Naše rješenje

Radna platforma za vrhunsku modu

Za 5. epizodu emisije Austria´s Next Topmodel producenti Pulsa 4 smislili su nešto vrlo posebno: Budući modeli morali su pokazati svoje najbolje poze viseći niz konope. Ključnu ulogu imala je 17-metarska zglobna radna platforma s električnim pogonom. Uz to su "sudionici" podignuti prije nego što su pušteni s konopa. Zbog tog zadatka, žutog top modela iz tvrtke Prangl na televiziji se nije moglo prevideti.

Tako lijepi pogledi rijetko se mogu naći u građevinskoj industriji.
Andreas WagnerProdaja / savjetovanje

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.