Travanj 2016

Logistički Lanac

Dva ogromna dijela postrojenja prevožena su i profesionalno odložena u luci Krems.
Država:Austrija
Mjesto:Weiz - Krems
Razdoblje:travanj 2016.
Nadzornik:Jochen Schmidt

Izazov

Kompanija Prangl kao stručnjak za specijalne prijevoze

Izazov specijalnog prijevoza s širinom komponente od 6,80 metara, težinom elementa od gotovo 86 tona, manevriranjem uskim gradskim područjima i profesionalnim istovarom s dizalicama "točno u vrijeme" savršen je zadatak za tim kompanije Prangl. Na temelju duge i vrlo dobre suradnje s dunavskom lukom Krems, tvrtka je Prangl dobila zadatak specijalnog prijevoza.

Naše rješenje

Impozantni prizor za promatrače

Dvije su moćne komponente postrojenja morale biti prevezene iz gradskog područja Weiz u luku Krems. Ukupne dimenzije vozila s duljinom od 27 metara, širinom od 6,80 metara, visinom od 4,50 metara i ukupnom težinom od 132 tone ne samo da su stvorile impresivan prizor među brojnim promatračima, već su i stručnjacima kompanije Prangl pružile zanimljiv izazov.

Tim kompanije Prangl upravlja po uskim zavojima i područjem gradilišta

Vožnja kroz uske zavoje u središtu grada Weiza, kao i nekim gradilištima na području autoputa A2 zahtijevala je sve vještine iskusnih šofera. Zbog preciznog planiranja prijevoza i savršene suradnje dobro uvježbanog tima Prangl na licu mjesta, ni ove situacije nisu stvarale probleme. Oba specijalna transporta su, nakon putovanja u konvoju od oko sedam sati, u luku stigla prema rasporedu. Tamo ih je već čekala teleskopska dizalica od 220 tona, koja je profesionalno i s najvećom pažnjom istovarila dvije komponente.

Iskrcaj dizalicom u dunavskoj luci Krems kao veliko finale

Dvije su komponente sustava zatim isporučene iz luke Krems u luku na sjevernom moru pomoću namjenske teglenice. Tim Prangla zadovoljan je što su dva posebna prijevoza do dunavske luke Krems i istovar s dizalicams izvedeni na potpuno zadovoljstvo stranke. Prangl je još jednom uspio osvojiti bodove kao pouzdan pružatelj usluga i pridonijeti uspješnom rukovanju složenim logističkim lancem.

Think big, do bigger! Posebno veliki i teški tereti uvijek su posebna motivacija.
Jochen SchmidtVoditelj teških i specijalnih prijevoza

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.