Travanj 2019

Liebermann

Televizije ORF i ZDF produciraju kriminalnu seriju od tri dijela s naslovom "Liebermann". U snimanje uključena je i tvrtka Prangl.
Država:Austrija
Mjesto:Beč, Grafenegg, Offenstein
Razdoblje:veljača 2019. – travanj 2019. godine
Nadzornik:Andreas Wagner

Izazov

Produkcija filmova ORF i ZDF po visokim standardima

Kada emiteri poput ORF-a i ZDF-a - jedne od najvećih javnih televizija u Europi - zajednički uspostave filmsku produkciju, oslanjaju se samo na partnere na koje se može stopostotno pouzdano računati. To je slučaj i s filmom Liebermann u tri dijela. Snimanje tako ozbiljnih serija, naravno, zahtijeva razumijevanje izazova koji se pojavljuju.

Naše rješenje

Poznati redatelji, međunarodna ekipa

Voditelji režije te kriminalne serije su Robert Dornhelm i Umut Dag. Prvobitno će biti snimljena prva tri romana iz serije šest romana Frank Tallis Liebermann. Scenarije je napisao Steve Thomson (Sherlock). Riječ je o međunarodnoj suradnji svih sudionika snimanja. Između ostalog, u seriji se pojavljuju i glumci iz serija The Imitation Game i Game of Thrones. A o čemu govori ova filmska serija? U mračnom Beču na prijelazu stoljeća, mladi liječnik i psihoanalitičar Max Liebermann zajedno s detektivom Oskar Rheinhardtom kreće u lov na osumnjičene za ubojstva.

Tvrtka Prangl pomogla je svojim znanjem o snimanju filmova

Zahvaljujući dugogodišnjem međunarodnom iskustvu u filmskoj industriji, tvrtka Prangl je pravi dobavljač za tehničku opremu na području mobilnih dizalica i tehnologije pristupanja. Već u ranim fazama, zajedno sa strankama, planirane su potrebe odgovarajuće opreme. Stručnjaci tvrtke Prangl produkciju su podržavali tehničkim pregledima i svojim znanjem te iskustvima. Također, naši su stručnjaci spremni odmah reagirati na kratkoročne promjene (vrijeme, bolest izvođača, itd.).

Korišteno je 11 različitih vrsta radnih platformi na šest različitih lokacija.

Tijekom godina tvrtka Prangl razvila je stručnost o tome koji su strojevi najpogodniji za kakvu vrstu snimanja. Za drugu epizodu serije "Liebermann" korišteno je 11 različitih vrsta radnih platformi na šest različitih lokacija. Samo za snimanje ispred Prirodoslovnog muzeja osigurano je 5 strojeva: 3 komada teleskopskih radnih platformi s 34 metra radne visine, radna platforma na kamionu s 28 metara radne visine i jedna platforma s radnom visinom od 33 metra. Profesionalna podrška cijelog tima tvrtke Prangl svoj je posao kao uvijek dobro odradila, tako da su svi dani snimanja mogli biti dovršeni s najvećim zadovoljstvom svih sudionika.

Prirodoslovni muzej postavili smo u pravo svjetlo.
Andreas WagnerProdaja / savjetovanje

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.