Svibanj 2019

Zrakoplovna luka

Prilikom izvođenja radova u zrakoplovnoj luci uvijek je potrebna posebna pažnja.
Država:Austrija
Mjesto:Graz
Razdoblje:09. 05. 2019. – 24. 05. 2019.
Nadzornik:Ewald Hafner

Izazov

Zamjena reklamnih natpisa na tornju Graz-Thalerhof

Za radove na tornju zrakoplovne luke potrebne su posebne mjere opreza. Ovaj put, morali smo zamijeniti tri reklamna natpisa duljine 30 metara i visine 7 metara, koji su pričvršćeni izravno na toranj Graz-Thalerhof. Svaka konstrukcija težila je oko 3,5 tone.

Naše rješenje

Pravi koncept tima Prangl iz podružnice Premstätten

Zbog velikih dimenzija (a time i površine u koju može puhati vjetar) transparenta, to neobično podizanje bilo je poseban izazov. Osim toga, trebali smo imati na umu da ne smijemo prekoračiti maksimalne visine od 30 metara. Naši zaposlenici su se stalno nalazili izravno ispod radnog područja strojeva. Zbog geografske blizine podružnice tvrtke Prangl u Premstättenu i dobrog poznavanja regionalnih karakteristika stručnjaci tvrtke Prangl su brzo našli odgovarajući koncept.

Teleskopske dizalice koje teže 70 i 95 tona te radne platforme na kamionima

Cijeli koncept dizanja i pristupa precizno je unaprijed definiran kako bi se zadovoljili svi sigurnosni zahtjevi koji se odnose na zračni promet. Pri izvođenju radova za međusobnu uporabu optimalno smo uskladili sve zahtjeve za dizalice, težine podizanja i sve propise. Zajednička uporaba teleskopske dizalice od 70 tona i 95 tona te dvije radne platforme s radnim visinama od 35 metara i 46 metara omogućile su uspješnu zamjenu transparenta.

Papa Romeo Alfa November Golf Lima - trebamo novo oglašavanje
Ewald HafnerProdaja / savjetovanje

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.