Travanj 2018

Predfabricirani Elementi Od Betona

Našim žutim strojevima prije kratko vrijeme u blizini našeg novog stožera podignuti su brojni predfabricirani elementi.
Država:Austrija
Mjesto:Beč
Razdoblje:siječanj 2018. – svibanj 2018. godine
Nadzornik:Klaus Obertscheider

Izazov

Poslovi podizanja pri izgradnji postrojenja

Na oko 10.500 m², do proljeća 2019. godine sagradit će se novo postrojenje s uredima, dvoranama, prodajnim sobama i automatiziranim visokoregalnim skladištem. Tvrtka se Prangl gotovo isključivo starala o gradilištu raznom opremom za sastavljanje svih prefabriciranih betonskih dijelova, kao što su poprečne grede, krovne grede i nosači, kao i svih šupljih zidova i stubišta.

Naše rješenje

Dizalica na gusjenicama, teleskopska dizalica i teleskopske radne platforme

Svi predfabricirani elementi od betona, pojedini od njih teže i do 39 tona, podignuti su 280-tonskim dizalicama na gusjenicama, a šuplji zidovi i stubišta podignuti su teleskopskom dizalicom od 100 tona ili 130 tona. Pri radu su im pomogle i dvije 21-metarske teleskopske radne platforme. Posebno kod projekata koji obuhvaćaju nekoliko različitih obrtnih grana, značajno je imati lokalnog partnera. Zbog blizine gradilišta i općeg pregleda sveukupnog pružatelja usluga, svim našim partnerima uvijek su dostupni odgovarajući strojevi. I u ovom slučaju se potvrdilo da se isplati imati sve usluge „iz jedne ruke“.

Tijekom preliminarnog planiranja s kupcem, brzo je postalo jasno da će dizalica na gusjenicama biti odgovarajući uređaj. Zbog uspješnog napretka u izgradnji, stroj je rezerviran i za daljnji projekt.
Klaus ObertscheiderProdaja / savjetovanje

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.