Svibanj 2022

Staklena fasada

Poslovni kompleks od 28 katova dodat će novi vrhunac horizontu Budimpešte. Prangle je stalno prisutan.
Država:Mađarska
Mjesto:Budimpešta
Razdoblje:31.08.2020 – 02.12.2022
Nadzornik:János Kácsor

Izazov

U Budimpešti se gradi najviša zgrada u gradu.

U budimpeštanskom zaljevu Lágymányosi - mjestu nove gradske četvrti BudaPart - u tijeku su radovi na modernoj poslovnoj zgradi uz akumulacijsko jezero Kopaszi. To je najviša zgrada u gradu i svojim arhitektonskim dizajnom postavlja nove standarde. Građevinski radovi napreduju velikom brzinom, a Pranglu je povjerena posebno zahtjevna zadaća u okviru projekta.

Naše rješenje

Pouzdan partner

Toranj nove poslovne zgrade visok je 143 metra, ima 28 katova i ukupne površine 86.000 m2. Nakon završetka tamo če raditi do 2500 ljudi. Donji katovi sadržavati će restorane, konferencijski centar i razne prostorije za zaposlenike. Novi kompleks dobiva svoj futuristički izgled zahvaljujući složenoj staklenoj fasadi. Ugradnja staklenih ploča posebno je zahtjevna - ne samo zato što se moraju pričvrstiti na velikoj visini. I zato je u obzir dolazio samo apsolutno pouzdan partner.

Sveobuhvatan asortiman

Kako bi se mogli nositi s ovim zadatkom, podružnica Prangl u Budimpešti koristi teleskopske dizalice u kategorijama od 100 tona, 250 tona i 500 tona. Također i teleskopske radne platforme koje mogu raditi na visinama do 34 metra i težine do 450 kilograma. Električna dizalica sa škarama i teleskopski utovarivač također rade. U timskom radu, stakleni elementi, koji teže i do 2.700 kilograma, postupno se podižu na svoje mjesto i zatim ih preuzima ekipa za montažu. Treba savladati visine do 120 metara i raspone od 26 do 54 metra.

Duga suradnja

Mobilne dizalice i radne platforme koriste se u zatvorenim i vanjskim prostorima. I to ne samo od ove godine. Prvi radovi na ovom moćnom gradilištu izvedeni su u svibnju 2021. godine. Početkom svibnja ove godine žuti su stručnjaci itekako krenuli s velikom opremom. I to na potpuno zadovoljstvo klijenta. Zahvaljujući odličnom timskom radu, sve je prošlo glatko i bez incidenata. Nova, prestižna neboderica polako dobiva svoje konačno lice. Glavna narudžba bit će dovršena do kraja godine.

Lijepo je kad možete dvije godine raditi zajedno na projektu.
János Kácsor Služba za korisnike i prodaja

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.