Prosinac 2015

Svjetski Kup FIS

Krajem godine u Lienzu održao se svjetski kup u skijanju za veleslalom i slalom. Sudjelovala je i tvrtka Prangl.
Država:Austrija
Mjesto:Lienz
Razdoblje:prosinac 2015. godine
Nadzornik:Franz Sucek

Izazov

Predanost redovnom suradnjom

Već deseti put, cirkus svjetskog kupa u skijanju zaustavio se u Istočnom Tirolu. I ekipa tvrtke Prangl bila je odgovorna za sjajne snimke koje su gledatelji gledali u svojim kućama. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji, ORF se i ovaj put pouzdao u opremu tvrtke Prangl.

Naše rješenje

Skijaški spektakl u Lienzu

Prije dvije godine takmičenja na Lienzer Schlossbergu završile su se austrijskim trijumfom - zahvaljujući pobjedama Ane Fenninger i Marlies Schild. I ovog puta smo se nadali domaćim uspjesima u veleslalomu i slalomu za bodove svjetskog kupa. Nažalost, austrijske dame u 2015. godini nisu dobile medalje. Ipak, jubilarna obljetnica bila je potpuni uspjeh. Zahvaljujući tvrtki Prangl i ljubitelji skijanja u svoja četiri zida mogli su uživati u ovom spektaklu.

Radna platforma na kamionu kao platforma za kameru

46-metarska radna platforma na kamionu bila je savršeno postavljena na ulasku u cilj što su primijetili i milijuni TV gledatelja. Zbog velike platforme, ova je radna platforma bila posebno pogodna za stabilan smještaj sve ORF opreme na visokoj visini. Zglobna ruka na radnoj košari također je omogućavala postizanje različitih visina i položaja. Ova fleksibilnost bila je velika prednost za razne postavke kamere. Uz to, Prangl nudi poseban nosač, kao i dodatne priključke za velike TV kamere.

Tvrtka je Prangl sve savršeno režirala

Ali za narudžbu nisu bili presudni samo tehnički zahtjevi. Zbog čestog sudjelovanja kod snimanja TV emisija postoji vrlo dobro partnerstvo. Stručnjaci tvrtke Prangl dobro su upoznati sa značajkama takvih visokokvalitetnih televizijskih emisija i kamermanima mogu jamčiti apsolutno nekompliciran i nesmetan postupak. To stvara atmosferu u kojoj se svi uključeni mogu koncentrirati na svoju specijalnost. A to se pak može vidjeti na impresivnim TV snimkama na ORF-u.

Tvrtka Prangl radi, gdje god vlada sport.
Franz SucekProdaja / savjetovanje

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.