Ožujak 2017

Tatort (Poprište zločina)

Jedna od novih epizoda serije Tatort snimana je u Beču uz aktivnu podršku tvrtke Prangl.
Država:Austrija
Mjesto:Beč
Razdoblje:ožujak 2017. – travanj 2017. godine
Nadzornik:Andreas Wagner

Izazov

Radne platforme tvrtke Prangl na snimanju serije Poprište zločina

U roku od godine dana na austrijskoj televiziji ORF prikazat će se epizoda serije Tatort radnog naslova Die Faust (Pesnica). Između ostalog, optimalno osvjetljenje osiguravale su različite radne platforme tvrtke Prangl. Pri snimanju osam različitih scena korišten je jako raznolik vozni park: 5 škarastih radnih platformi od 15 metara, 2 škaraste platforme od 10 metara i jedna zglobna radna platfoma od 43 metra.

Naše rješenje

Već godinama pouzdan partner domaće filmske industrije

Kako bi snimanje bilo posve nesmetano, svih dana snimanja izvan radnih sati tvrtke Prangl osigurana je stalna tehnička podrška. Zahvaljujući suvremenoj i dobro održavanoj opremi to nije bilo potrebno, ali je služilo kao pričuva „za svaki slučaj“. Tvrtka Prangl već je godinama pouzdani partner lokalne filmske industrije. Bilo da je riječ o podršci za službene kanale, opremu za rasvjetu i / ili posebne efekte, odnosno strojeve za postavljanje scena i / ili lokacija snimanja, ekipa tvrtke Prangl uvijek pruža podršku svojim riječima i djelima.

Student prosjak malo drugačije.
Andreas WagnerProdaja / savjetovanje

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.