Ožujak 2015

Tvornica Gnojiva

Prilikom gradnje nove tvornice dušične kiseline u Mađarskoj, tvrtka je Prangl bila isključivo opunomoćena za sve radove podizanja.
Država:Mađarska
Mjesto:Pétfürdő
Razdoblje:ožujak 2015. godine
Nadzornik:Gabor Mraz-Budavari

Izazov

Potražnja inovativnog koncepta

Na lokaciji Pétfürdő (oko 100 km jugozapadno od Budimpešte) rade dva pogona za proizvodnju amonijevog nitrata. Za izgradnju drugog pogona industrije gnojiva dobili smo veliku potražnju dizalica tvrtke Prangl. U prvoj investicijskoj fazi izgrađeno je postrojenje za granulaciju. Dizanje komponenata sustava moralo se izvesti izvan područja postavljanja sustava.

Naše rješenje

Radovi s dizalicama: Zabilježeno iskustvom

Veliko iskustvo tvrtke Prangl bilo je potrebno kako bi se sušila 26 metara visoka konstrukcija od 116 tona, sustav za pranje od 61 tona, donji element dimnjaka od 28 tona i ostale komponente u postojećoj komponenti čelične konstrukcije visoke 26 metara. Razvijen je koncept s dvije dizalice koji je premašio sva ostala predložena rješenja. Voditelje projekata potpuno je uvjerila tehnička studija stručnjaka tvrtke Prangl.

Tandemsko podizanje divovima

Sušilicu su u tandemu podigle teleskopska dizalica koje teže 500 tona i 700 tona - sušilica je bila podignuta vodoravno. Element za pranje pomaknule su i dvije mobilne dizalice: Nakon toga odizanje su preuzele dvije dizalice na gusjenicama, jedna je težila 500 tona, a druga 100 tona. Fiksiranje osnovnog elementa dimnjaka i pomoćna podizanja izvedena su teleskopskom dizalicom koja teži 500 tona.

Sjajna izvedba međunarodnog tima Prangl

Posebno nas raduje što se međunarodni tim Prangl bio iznimno koordiniran i što je cijeli posao odrađen na zadovoljstvo svih uključenih. Kombinacija međunarodnosti, kompetentnosti za planiranje i izvrsne izvedbe daju nadu za daljnje narudžbe te vrste.

Dobro partnerstvo nije samo pitanje novca.
János KácsorProdaja / savjetovanje

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.