Aktualne vijesti

Našim strankama, poslovnim partnerima i zainteresiranim stranama želimo predstaviti informativni izvadak iz najnovijih vijesti iz naše tvrtke.

Anketa o najboljim austrijskim dobavljačima

Stručni časopis Solid opet se upitao: tko su najbolji dobavljači u građevinskoj industriji i graditeljstvu?

Čitatelji časopisa Solid svake godine imaju priliku odabrati najbolje dobavljače u građevinskoj industriji. Procjena se temelji na sustavu s 5 zvjezdica u različitim kategorijama (kvaliteta proizvodnje, točnost isporuka, usluga i podrška itd.).

I opet je tvrtka Prangl u segmentu građevinski strojevi uvrštena u 10 najboljih ponuđača. To još jednom potvrđuje primijenjenu filozofiju visoke kvalitete usluga.

Sigurnost na prvom mjestu!

Nije nam značajna samo sigurnost na gradilištu odnosno na cesti.

U pravo vrijeme za nadolazeću sezonu prehlade i gripe, sve svoje zaposlenike (u Austriji i zemljama središnje i istočne Europe) opremamo zaštitnim maskama Prangl. Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika vrlo su nam značajni. Uvjereni smo da ovom mjerom dajemo značajan doprinos zaštiti našeg tima.

U međunarodnom vrhu

Tvrtka Prangl je opet bila svrstana u popis najboljih međunarodnih tvrtki u industriji dizalica i radnih platformi.

Prema objavama stručnog časopisa International Cranes obiteljska tvrtka iz Austrije svrstava se među najbolje svjetske tvrtke u branši dizalica. S 23. mjestom jedini je domaći predstavnik u Top 25. Godišnja ocjena časopisa Kran & Bühne pokazuje sličnu sliku. Između tvrtki njemačkog govornog područja Prangl se ubraja u Top 6.

I na području radnih platformi situacija je slično pozitivna. Prema časopisu Kran & Bühne i tu se 8. mjestom svrstava u sam vrh tvrtki s područja Njemačke, Austrije i Švicarske.

U ocjeni časopisa Access International razmatrana je i tvrtka Prangl,svrstani smo na 42. mjestu u globalnoj usporedbi.

I stručni časopis International Rental News jednom godišnje objavljuje rang listu najvećih svjetskih poduzeća koja se bave iznajmljivanjem, ali se pri ovom ocjenjivanju razmatraju tvrtke za iznajmljivanje sa svih industrijskih područja.  I tu je tvrtka Prangl jedini austrijski predstavnik, a nalazi se na 38. mjestu u europskoj usporedbi.

Nagrada constantinus

Godišnje se dodjeljuje glavna austrijska nagrada za savjetovanje, računovodstvo i informatiku i to već od 2003. godine.

Nagrada Constantinus odnosi se na kvalitetne savjete iz područja upravljačkog savjetovanja, računovodstva i informatike. Nagrade dobivaju savjetodavne tvrtke i njihove stranke. Prijave se skupljaju u nekoliko kategorija. I ako ste na "pobjedničkom putu", to je također osnova za nominaciju za Državnu nagradu za savjetovanje. Tvrtka XERO Qualitätmanagement GmbH već godinama prati tvrtku Prangl pri raznim projektima. Ovoga puta prijave su izvršene u kategoriji „Ljudski potencijali, etika i DOP“, koje je odmah nominirao vrhunski stručni žiri.
 
Pod motom "Snažna korporativna marka postaje nepogrešiva ​​marka poslodavca", zajedno s tvrtkom XERO tijekom posljednje dvije godine pokrenuli smo potpuno novi, suvremeni i inovativni program za razvoj osoblja nazvan "BePrangl". Sadrži nove uzbudljive formate za naše zaposlenike i oslanja se na jasne strukture, procese za ljudske potencijale usmjerene na budućnost te na dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Temelj inicijative je naš kampus za obrazovanje i razvoj sa certificiranim timom trenera iz naših vlastitih redova.

Ovim paketom mjera uprava je našim zaposlenicima dala obećanja koja vrijede pod svim uvjetima. U našoj tvrtki osnovu suradnje čine povjerenje, uvažavanje i poštovanje. Upravo na tim vrijednostima temelji se i naša marka poslodavca "BePrangl".

ALC 2019

Po 21. put su austrijske najbolje tvrtke nagrađene u kontekstu dodjele nagrada ALC.

Koristeći posebno razvijeni sustav ključnih figura, sve sudionike ocjenjuju novinari, PwC Austria i KSV1870. To rezultira ljestvicom koja se smatra lokalnim "Oskarom austrijskog poslovanja".

Tvrtka Prangl je zastupljena od početka natjecanja. Ovaj smo put na 20. mjestu bečke ljestvice. A među austrijskim smo tvrtkama opet u najboljih 100. Ukupno je gotovo 400 tvrtki prihvatilo izazov ALC.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.