Aktualne vijesti

Našim strankama, poslovnim partnerima i zainteresiranim stranama želimo predstaviti informativni izvadak iz najnovijih vijesti iz naše tvrtke.

Sigurnost na prvom mjestu!

Uz sigurnost u budućnost!

Gdje god u radu sudjeluju naša oprema i naši stručnjaci, stvara se nešto novo ili se događaju promjene. Zato smo si zadali cilj još čvršće usidriti temu sigurnosti u našoj piramidi vrijednosti. Važno je izbjeći svaku nezgodu na radu i svaki slučaj oštećenja.

Utiremo put u budućnost velikom inicijativom za informiranje i obuku svih naših zaposlenika koja će trajati nekoliko godina. „Sigurno!“ nije samo moto HSE kampanje, već prije svega cilj koji se njome jasno daje.

Certifikacijom prema priznatim standardima (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i SCCP) već godinama pokazujemo svoju stabilnu vrijednost. S novom sigurnosnom inicijativom želimo pokazati što nam je važno, nadilazeći zakonske zahtjeve: komunikaciju na svim razinama, radionice, module za e-učenje, informativne video zapise i još mnogo toga. Cijeli Prangl team pokazuje da sigurnost ima najveći prioritet.

Vodeće austrijske tvrtke

Po 21. put u sklopu dodjele ALC nagrada nagrađene su najbolje tvrtke u Austriji.

Sve sudionike ocjenjuju novinari, PwC Austria i KSV1870 koristeći posebno razvijen sustav. To rezultira rangom koji se smatra lokalnim "Oskarom austrijskog gospodarstva".

Prangl je zastupljen od početka natjecanja. Kao i prethodne godine, na ljestvica Beča 2020. zauzeo je 20. mjesto. U cijeloj Austriji i ovaj put ćete se naći među 100 najboljih. Ukupno je gotovo 400 tvrtki prihvatilo ALC izazov.

Zelena energija

Od 1. siječnja 2022. kupovat ćemo samo ekološki prihvatljivu električnu energiju.

Bitan nam je okoliš! Dodjela certifikata zelene gradnje bila je važan prvi korak. Certifikacija ISO 14001 bila je sljedeća važna prekretnica. U 2022. godini će se pojaviti i potpuno novi električni teleskopski viličari koje ćemo voditi u okviru serije "ECO".

Uz sve ove mjere, ove godine radimo i još jedan veliki korak: od sada će sve naše lokacije u Austriji crpiti struju iz 100% obnovljivih izvora energije. To dokazuje i službena potvrda.

Želimo dati primjer na ovom području i dati mali doprinos poboljšanju globalne ekološke situacije.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.