Aktualne vijesti

Našim strankama, poslovnim partnerima i zainteresiranim stranama želimo predstaviti informativni izvadak iz najnovijih vijesti iz naše tvrtke.

ESTA nagrade

ESTA nagrade za izvrsnost dodjeljuju se već dugi niz godina.

Ovu nagradu organizira europsko trgovačko udruženje ESTA i jedan je od najvažnijih događaja u sektorima teškog transporta, najma dizala, teških tereta i radnih platformi.

Svake godine tvrtke mogu prijaviti svoje projekte i razvoje u deset kategorija, koje zatim ocjenjuje 12 neovisnih stručnih sudaca iz različitih europskih zemalja. Ove godine u natjecanju je sudjelovalo 67 tvrtki – među kojima prvi put i Prangl u tri kategorije. Već prve godine tvrtka je bila među finalistima u dvije kategorije (sigurnost i obuka), što nas potiče da nastavimo odabranim putem visokokvalitetnih usluga.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.