Aktualne vijesti

Našim strankama, poslovnim partnerima i zainteresiranim stranama želimo predstaviti informativni izvadak iz najnovijih vijesti iz naše tvrtke.

U međunarodnom vrhu

Tvrtka Prangl opet je uvrštena u popis najboljih međunarodnih tvrtki u industrijskoj grani dizalica i radnih platformi.

Svjetski poznati časopis International Cranes svake godine sastavlja popis najvećih svjetskih tvrtki koje se bave dizalicama. Na 19. mjestu, jedini je austrijski predstavnik u popisu Top 25. U europskoj usporedbi to predstavlja izvrsno 7. ljestvice.

U godišnjoj procjeni časopisa 'Kran & Bühne' rangiranje se temelji na drugačijim parametrima. Ali je rezultat ipak sličan! Između tvrtki njemačkog govornog područja tvrtka Prangl ubraja se u Top 6.

I u segmentu radnih platformi, situacija je također pozitivna! Prema časopisu 'Kran & Bühne', tvrtka Prangl 6. mjestom opet se ubraja u elitu Austrije, Njemačke i Švicarske.

Potonje je potvrđeno i u međunarodnom stručnom časopisu 'International Rental News'. Tu svake ocjenjuju najveće svjetske tvrtke koje bave iznajmljivanjem, ali se u obzir uzima sve vrste iznajmljivanja. S 35. mjestom jedini je domaći predstavnik na europskoj razini.

Nagrada bautech austria 2019

Suvremeni klasik doživljava svoje davno očekivano deveto izdanje u 2019. godini. Svake dvije godine se građevinska industrija susreće s najboljim projektima...

Vrhunski stručni žiri ocjenjuje prijave u različitim kategorijama i dodjeljuje glavne nagrade i priznanja.

Tvrtka je Prangl i ove godina primila glavnu nagradu za najimpresivniji način korištenja građevinskih strojeva. Time smo si već četvrti put (2011., 2012., 2015. i 2019.) osigurali taj prestižni trofej. Ovaj put smo nagradu primili za podizanje dvaju zrakoplova na krov hotela u Grazu.

Više o tom poduhvatu možete pročitati na podstranici Projekti mjeseca.

Kolačići

Ova internetska stranica koristi kolačiće koji su tehnički potrebni za njezino funkcioniranje. Za prikaz videozapisa potreban nam je i vaš pristanak za funkcionalne kolačiće. Uz vaš pristanak na statističke kolačiće anonimno bilježimo ponašanje korisnika i na taj način optimiziramo prikladnost za korisnike. Za više informacija pogledajte našu politiku privatnosti.